Non Leveling Construction Gel Natural Pink Cover 50g

kr 590,00

Non Leveling Construction Gel Natural Pink Cover 50g

 

 

Vipps

Non Leveling Construction Gel Natural Pink Cover 50g

Natural Pink Cover non leveling konstruksjons gel fra Slowianka Nail Trends er en elegant gel i en lys nyanse mellom rosa og beige, ideell for å bygge kunstige negler i ulike teknikker. Den er en del av en serie med ikke-utjevnende geler med en moderne formel, perfekt for å jobbe i salongen.
Disse gelene, ofte kalt  pudding Gel , er verdsatt av erfarne stylister, selv om påføring kan være en utfordring for nybegynnere. Vår nye formel gir rask og enkel bruk for både avanserte og nybegynnere stylister.

Natural Pink Cover gel er veldig lett og myk i påføringen, den skaper ikke ujevnheter eller drag under konstruksjon. Den tynne konsistensen muliggjør rask påføring uten risiko for å søle på neglebåndene.
Det fungerer perfekt i Dual Forms, fordi det ikke flyter inn i midten av skjemaet, og i sjablonger, og skaper skjelettet og hele strukturen til neglen i ett lag.

Perfekt for å forlenge neglen i fransk konstruksjon og styrke endene på naturlige negler, spesielt tynne, i kombinasjon med Tixo geler.

I tillegg lar våre geler deg forlenge neglene uten behov for filing, takket være riktig påføringsmetode. Den mest unike egenskapen er den identiske fargen i serien med tiksotropiske geler, som muliggjør perfekt kombinasjon av produkter uten frykt for misfarging. Dette er spesielt nyttig når du bygger negler med ikke-utjevnende geler og supplerer dem med tiksotropiske geler, som er populært blant stylister.

Funksjoner:
- Hard gel for å bygge kunstige negler,
- Gir dekning på 70-80 %,
- Den har lavt syreinnhold og gulner ikke under herding,
- Den er preget av lav viskositet, kremet konsistens og letthet å ta på, noe som gjør påføringen enklere,
- Den er holdbar i bruk, har høy grad av slitestyrke og høy toleranse for temperaturendringer, uten å endre strukturen,
- Herdetiden i LED-lampen er 2,5 minutter.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Non Leveling Construction Gel Natural Pink Cover 50g”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *